Film

Skribent

Erika Jarhed

18 april 2023 | 10:00

Sylvester Stallones nya actionkomedi utspelas på ett äldreboende

"Rocky"-stjärnan verkar inte ha planerat att gå i pension. Nu ska han producera och spela huvudrollen i den nya actionkomedin "Never Too Old to Die".
Sylvester Stallone är snart aktuell med sin egna realityserie "The Family Stallone" som får USA-premiär 17 maj, men han är även på gång med andra projekt. Deadline skriver att skådespelaren nu både ska producera och spela huvudrollen i filmen "Never Too Old to Die" för Amazon. 
 
Detaljerna kring filmen hålls fortfarande ganska hemligt men det vi vet är att filmen kommer att handla om ett mystiskt mord som sker på ett äldreboende för spioner. En gammal hjälte från kalla kriget tar sig an uppdraget att hitta lönnmördaren som bor bland dem.
 
Brian Otting, som tidigare har gjort kortfilmer, har skrivit manus. Filmen ska vara en actionkomedi som ska produceras av Braden Aftergood ("Nobody", "Battleship") och Stallone själv.
 
Förra veckan ingick Amazon ett mångårigt avtal med Stallone och hans bolag Balboa Productions där skådespelaren kommer att få skriva, regissera, producera och skådespela i både film och tv för studion. "Never Too Old to Die" är därmed det första projektet i deras samarbete. 
 
I nuläget finns ingen regissör kopplad till filmen.
| 18 april 2023 10:00 |