Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 april 2017 | 10:15

Netflix gillar Sverige: SVT:s "Bonusfamiljen" är en Netflixserie!

"Bonusfamiljen" har blivit lite av ett fenomen på SVT under våren. Efter att ha avslutat sin första säsong nåddes vi av de goda nyheterna om att serien blivit förnyad med en andra. Nu står det också klart att Netflix har haft ett finger med i spelet och finansierat delar av projektet - vilket innebär att "Bonusfamiljen" kommer dyka upp som en Netflix Original-produktion inom kort.
Det var Expressens Mattias Bergqvist som först rapporterade om nyheten kring att Felix Herngrens "Bonusfamiljen" är en originalserie för Netflix. Vilket innebär att serien som blivit lite av ett fenomen hos SVT snart kommer att kunna ses i samtliga länder där Netflix finns.
 
Jai Dattani, talesperson för Netflix, bekräftade uppgifterna för Mattias med följande kommentar:
 
"Vi kan nu bekräfta att "Bonusfamiljen" ("Bonus Family") kommer att dyka upp hos Netflix senare i år, vi är glada över att få göra serien tillgänglig på vår plattform för användare världen över."
 
Galet kul att Netflix doppar tårna i våra svenska produktioner! I Sverige kommer "Bonusfamiljen" fortfarande att vara en SVT-serie men globalt kommer den att nå ut via Netflix Global. Förhoppningsvis innebär detta att Netflix kommer fortsätta samarbeta med våra svenska kanaler och ge oss fler originalserier framöver.
 
Säsong 2 av "Bonusfamiljen" är tillbaka 29 januari 2018, den första finns redan nu tillgänglig i sin helhet på SVT Play. 
 
Har du sett "Bonusfamiljen" ännu?
| 14 april 2017 10:15 |