Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

20 december 2021 | 21:00

Svenska tittare får vänta på "Yellowstone"-spinoffen

Prequelserien "1883" har precis släppts hos Paramount+ i USA, men här i Sverige får vi vänta tills i början av nästa år på premiären.
Taylor Sheridan har varit riktigt flitig med sina nya tv-serier hos Paramount+ på sistone. Den fjärde säsongen av "Yellowstone" rullar på för fullt, den första säsongen av "Mayor of Kingstown" har hunnit mer än halvvägs och prequelserien "1883" har precis haft sin amerikanska premiär.
 
Men kanske har det till och med blivit lite för mycket på en och samma gång? Det verkar i alla fall den nordiska delen av Paramount+ tycka, eftersom man flyttat fram premiären av "1883" till den 10 januari. Vilket gör att den dyker upp här för svenska tittare veckan efter säsongsfinalen av "Yellowstone"... vilket, ärligt talat, troligtvis är hur man borde ha planerat in premiären till att börja med.
 
 
"1883" kommer att berätta historien om hur Dutton-familjen (som vi följer i "Yellowstone") tog sig hela vägen till Montana från första början. En resa som baserat på den första trailern kommer att bjuda på en riktig vilda västern-resa. I några av huvudrollerna hittar vi skådespelare som Sam Elliott, Tim McGraw, Faith Hill, Isabel May samt Billy Bob Thornton och Tom Hanks i två gästroller.
 
 
Sverigepremiären går alltså av stapeln den 10 januari och den första säsongen av "1883" kommer att bestå av totalt tio avsnitt. 
 

Läs också: Tom Hanks ansluter till "Yellowstone"-prequelserien

 
Kommer du att ge "1883" en chans i början på nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 20 december 2021 21:00 |