Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 december 2021 | 10:25

Tom Hanks ansluter till "Yellowstone"-prequelserien

Taylor Sheridans kommande prequelserie "1883" har knipit Tom Hanks till en gästroll.
Collider rapporterar att Tom Hanks kommer att spela generalen George Meade i ett avsnitt av "1883", Taylor Sheridans prequelserie till hyllade "Yellowstone". 
 
"1883" kommer att berätta historien om hur Dutton-familjen (som vi följer i "Yellowstone") tog sig hela vägen till Montana från första början. En resa som baserat på den första trailern kommer att bjuda på en riktig vilda västern-resa.
 
För Hanks del verkar det däremot röra sig om en mindre roll och enbart i ett avsnitt. Där Meade och James Dutton (Tom McGraw) kommer att mötas efter slag under inbördeskriget i USA. Genaral Meade har i modern tid givit namn åt den amerikanska militärbasen Fort Meade i Maryland, som bland annat huserar NSA:s högkvarter. Men vem vet, vågar man kanske hoppas på att Hanks får en egen Sheridan-spinoff hos Paramount+ vartefter?
 
 
Taylor Sheridan fortsätter att utöka sitt universum av tv-serier hos Paramount+, där "Yellowstone" sedan länge varit en av USA:s mest populära kabeltv-serier. Under november släpptes den första säsongen av "Mayor of Kingstown". Den 19 december är det alltså dags för "1883" - och det blev nyligen klart att Sylvester Stallone kommer att axla huvudrollen i maffiadramat "Kansas City".
 

Läs också: Stallone klar för Sheridans nya tv-drama "Kansas City"

 
Kommer du att ge "1883" en chans hos Paramount+? Kommentera gärna nedan!
| 11 december 2021 10:25 |