Serie

Skribent

Alexander Svensson

18 mars 2024 | 15:00

Svenska stölddramat "Barracuda Queens" får en andra säsong

Inga värdesaker går säkra när Barracudatjejerna fortsätter sin stöldturné under 2025...
Första säsongen av “Barracuda Queens” hade premiär på Netflix sommaren 2023, och följde en grupp unga tjejer som börjar råna villor i Djursholm för att kunna finansiera sitt festande, och sedermera även för att spänningen lockar. Netflix har varit tysta angående seriens framtid, fram tills nu.
 
Under eventet Next on Netflix i Stockholm idag så avslöjade Netflix att fler inbrott väntar: “Barracuda Queens” återvänder för en andra säsong. Alva Bratt, Tea Stjärne, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Sarah Gustafsson och Izabella Scorupco återvänder alla i den nya säsongen, och får sällskap av Filip Berg, Joel Spira och Cecilia Frode.
 
 
Netflix har även gett oss en synopsis av storyn i nya säsongen, och den lyder som följande:
 
“Året är 2000. Lollo kommer tillbaka efter att ha studerat i Paris. De andra har haft det ganska tråkigt och normalt under tiden. Alla bor fortfarande hemma och Lollos återkomst sätter igång tankarna på att de ganska omgående måste flytta hemifrån. Men hur ska de få pengar till det? De kan ju inte bo varsomhelst! Dessutom har de lovat Lollos mamma Margareta att inte göra fler inbrott. Kanske finns det andra sätt? De är ju proffs och har verkligen saknat spänningen och det där lilla extra. De vet att det finns stora pengar i konstbranschen, och för Barracuda Queens verkar ingenting omöjligt…”
 
 
Med andra ord så behöver tjejerna återigen pengar, men den här gången är det konstbranschen de har i siktet, snarare än villor i Djursholm. Det låter som upplagt för mer spänning och dramatik.
 
Säsong 2 av “Barracuda Queens” har premiär någon gång under 2025.
 
| 18 mars 2024 15:00 |