Serie

Skribent

MovieZine

26 juni 2023 | 12:00

Mer svensk reality till Prime Video - med Parneviks och Bingo Rimér i täten

Prime Video presenterar idag en rad nya och återkommande lokalproduktioner med premiär i höst.
• Den globala franchisen "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" återvänder för en säsong två
• De nya lokalproduktionerna innefattar realityserierna "Parneviks All In!" och "Bingo & Julia"
• Influencer-formatet "Good Luck Guys" samt prank-serien "Ägd av Danny" återvänder med nya säsonger
 
Svenskproducerad reality och underhållning verkar gå hem hos tittarna på Prime Video. Idag presenteras flera nya och återkommande format, där bland andra Bingo Rimér, Danny Saucedo och familjen Parnevik står redo att bjussa på sig själva på streamingtjänsten.
 
Det växande utbudet av lokalt innehåll är en del av Prime Videos långsiktiga satsning och investering i Sverige och i resten av Norden, skriver man i ett pressmeddelande.
 
- Dessa välbekanta ansikten, platser och berättelser ger ytterligare bredd och djup till vårt växande lokala utbud och tillsammans med vårt globala innehåll satsar Prime Video ytterligare på att vara en underhållningsdestination som våra kunder älskar, säger Martin Backlund, managing director, Prime Video Nordics.
 
De nya produktionerna inkluderar "Parneviks All In!", där tittarna får följa det nyfikna och omtyckta paret Mia och Jesper Parnevik medan de förverkligar sitt livs bucket list, samt "Bingo & Julia" som handlar om Bingo Rimér och Julia Franzéns unika liv och familjekonstellation.
 
Mer lokalt innehåll kommer att presenteras inom kort, bland annat åtta nordiska filmer och serier som är i utveckling. Däremot kan vi bekräfta att komediserien "Toppen", med Robert Gustafsson och Sissela Benn, inte får fortsätta med en andra säsong.
 
Bekanta dig mer med höstens svenska premiärer på Prime Video här nedan.
 
 

Bingo & Julia

 
I nya serien "Bingo & Julia" erbjuds tittarna en djupdykning i Bingo Rimérs och Julia Franzéns händelserika lyxliv och galna familjeliv. Julia, som har levt ett liv bestående av lyx i USA och Spanien, har nu blivit inkastad i livet som styvmamma tillsammans med Bingo och hans barn, styvbarn och ex-fruar. En bonusfamilj olik alla andra, med tre barn, exfrun Katrin Zytomierska, familjesemestrar i Marbella och gemensamma sommarställen i Stockholms skärgård.
 
 

Parneviks All In!

 
Följ ett av Sveriges favoritpar, Mia och Jesper Parnevik, i deras nya äventyrliga serie. Tillsammans tar de sig an stora drömmar, utmanar sina rädslor och tänjer på gränserna för att slutligen bocka av äventyr på deras bucket list. Tittarna kommer också att få följa Mia och Jesper i deras vardag, när de umgås med barn och vänner och några välkända profiler som Benjamin Ingrosso, Peter Forsberg med flera.
 
 

LOL: Skrattar bäst som skrattar sist (säsong 2)

 
Programmet leds av skådespelerskan Eva Röse, som ställer tio av Sveriges roligaste komiker och underhållare mot varandra för att se vem som i slutändan lyckas hålla minen och vinna, samtidigt som de försöker få sina motståndare att skratta - och förlora. Insatserna är höga när komikerna tävlar om ett stort pris som går till vinnarens val av välgörenhetsorganisation.
 
 

Good Luck Guys (säsong 2)

 
Med Kodjo Akolor som programledare får vi följa sex influencerpar som ger sig ut på ett galet äventyr i Thailands vilda natur, på jakt efter förmögenheter och rikedomar och som drivs av en brinnande önskan att upptäcka sin inre hjälte. Se på medan deltagarna, som alla är vana vid storstadslivets lyx, får möta tuffa utmaningar som testar både deras fysiska och mentala styrka. Vilket blir det sista paret kvar?
 
Large 6f08d95f7e576d54cbd97664b4c35a74 a cc 88gd 20av 20danny 20s2
 

Ägd av Danny (säsong 2)

 
I höst kan vi också se fram emot ännu en säsong av dolda kamera- och prank-serien "Ägd av Danny". Mer vrickade skämt och skratt när Danny Saucedo prankar vänner och allmänheten på Sveriges gator.
| 26 juni 2023 12:00 |