Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 augusti 2018 | 07:00

"Svartsjön" är tillbaka i oktober med sin efterlängtade prequel-säsong

Gör dig redo för ännu en säsong med spännande och läskiga hemligheter - som inte vill bli förda till ljuset.
Den första säsongen av "Svartsjön" kombinerade effektivt skräck och thriller-moment, under en ödesdiger resa till skidorten vid Svartsjön. Alla som vet hur den slutade förstår varför beställningen av den oväntade andra säsongen behövde bli en prequel, som alltså utspelar sig före händelserna i den första säsongen.
 
Filip Berg är tillbaka i rollen som Johan men får under den här säsongen även stöd från stjärnskottet Hedda Stiernstedt ("Vår tid är nu") och ett flertal andra nya skådespelare, i vad som verkar bli ett minst lika spännande (och potentiellt ödesdigert) äventyr.
 
 
Överklasssonen Johan (Filip Berg) skickas till ett behandlingshem på ön Kallskär, efter att ha dömts för droginnehav. Väl där lär han känna Minnie (Hedda Stiernstedt), Isabelle (Alida Morberg), Vincent (David Nzinga) och Amina (Bahar Pars), som av olika anledningar också söker behandling hos livscoachen Uno (André Eriksen).
 
När gruppen väl börjar undersöka en tidigare gästs försvinnande visar det sig att ön ruvar på flera mörka hemligheter, från långt tillbaka i tiden - som inte vill bli förda till ljuset. 
 
Den andra säsongen av "Svartsjön" får premiär hos Viaplay den 10 oktober, och kommer att bestå av totalt 8 nya avsnitt.
 
Kommer du att ge prequelsäsongen av "Svartsjön" en chans i höst? Kommentera gärna nedan!
| 29 augusti 2018 07:00 |