Film

Skribent

Annons

3 april 2023 | 15:10

Förhandsboka megaläcker samlarbox av ”Superman” 1-4 hos CDON

Christopher Reeves Stålmannen-filmer släpps i nyutgåvor samlade i exklusiv box. Ett måste för dig som superhjältefantast och filmsamlare!
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Henry Cavill i all ära men de allra flesta är nog rörande överens om att Christopher Reeve också gjorde ett enastående bra jobb i rollen som DC Comics ikoniske hjälte under sjuttio- och åttiotalet.
 
Nu har de fyra klassiska ”Superman”-filmerna (med Reeves i huvudrollen) fått sig tillpiffade versioner i 4K-upplösning, för allra första gången exklusivt samlade i toksnygg låda komplett med häftiga illustrationer och massvis av lull-lull. Inget fan av den kryponitkänslige hjälten bör missa chansen att lägga beslag på denna box.
 
Så passa på att förhandsboka den hos CDON och säkra ett exemplar av den limiterade utgåvan. Släppdatumet är den 17 april. Förutom 4K-utgåvor så ingår också blu-ray-skivor för dig som ännu inte investerat i en 4K-spelare.
 

Köp ”Superman 1-4 Limited Steelbook Collection” hos CDON för 1699 kr

 
 
Under 80-talet var Christopher Reeve synonym med Stålmannen, en kappa som han drog på sig i fyra filmer för att besegra ärkeskurken Lex Luthor som här spelades av Gene Hackman.
| 3 april 2023 15:10 |