Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

1 april 2016 | 11:30

"Suicide Squad" försöker bli roligare

Nya scener spelas in för att fylla på med mer humor. Warner Bros. tar till sig efter kritiken mot den gravallvarliga "Batman v Superman".
Att man gör så kallade re-shoots på filmer är inget nytt. Det är tvärtom något de allra flesta storfilmer får genomgå. Sajten Birth Movies Death rapporterar nu att Warner Bros. givit "Suicide Squad"-regissören David Ayer några väldigt specifika instruktioner för att förbättra hans kommande superskurk-rulle; nämligen "gör filmen roligare".

Studion uppges vara oroade över mottagandet som "Batman v Superman: Dawn of Justice" fått, där en stor del av klagomålen rör avsaknaden av humor. "Suicide Squad" har via sina trailers verkat åtminstone en gnutta mer lättsinnig på förhand, men "en källa" säger att "varenda skämt i filmen är med i trailern". Vilket alltså betyder cirka fem skämt.

Devin Faraci på Birth Movies Death skriver:

- Jag har pratat med flera källor som säger att reshoots pågår just nu, så sent som i den här veckan, och att de är stora. Uppåt tiotals miljoner dollar-stora... Att höra att Warner Bros. är medvetna om att de måste injicera lite humor i de här filmerna, och det är det jag hör håller på att hända här (inte att de slänger in skämt till höger och vänster men att de bygger ut roliga karaktärsögonblick och interaktioner), kan bara betyda goda saker för DC:s multiversum.

Här är trailern:


Tycker du att det här låter som en bra idé?
| 1 april 2016 11:30 |