Film

Skribent

MovieZine

17 oktober 2019 | 12:00

"The Suicide Squad" behöver inte Jokern, enligt James Gunn

Men är Jared Leto med i uppföljaren? Fortfarande oklart.
James Gunn imponerande rollista för uppföljaren (rebooten, eller kalla den var du vill) till "Suicide Squad" tar tillbaka många av filmens stjärnor, men ett namn saknades. Fansen var snabba att uppmärksamma att Jared Letos namn inte står med - och vi fick definitivt för lite av hans Joker i senaste filmen.

Gunn, som tar över registolen efter David Ayer, bekräftar att några karaktärer ännu hålls hemliga. Men han säger också att kommande "The Suicide Squad" skulle klara sig fint utan Joker.

- Ingen utom mig och ett fåtal andra känner till alla karaktärer som är med i filmen, men om Jokern inte är med, så är det inget konstigt. Han är inte en del av Suicide Squad i serietidningarna, svarade Gunn när ett fan ställde frågan på Instagram.

Anledningen till att Joker var med i förra ”Suicide Squad” var hans relation till Harley Quinn, som själv är en relativt ny medlem i skurkligan - först år 2011 klev hon ombord i serierna.
 
 
Margot Robbie spelar Harley på nytt i ”Birds of Prey” (på bio våren 2020) och upprepar sin roll i ”The Suicide Squad” (biopremiär troligtvis 2021) där också Joel Kinnaman, Jai Courtney och Viola Davis medverkar. Det återstår att se om Jared Leto får göra comeback som Gothams kriminella kung i någon form framöver.

Hade ni velat se mer av Jared Letos Joker? Eller klarar sig filmen utan honom? Tyck till nedan.
| 17 oktober 2019 12:00 |