Film

Skribent

Jakob Åsell

12 juli 2017 | 09:31

”Suicide Squad 2” kan spelas in våren 2018

Warner Bros sägs ha hittat den perfekte regissören att ersätta David Ayer. (Nej, det är inte Mel Gibson.)
Efter många turer menar Warner Bros. och DC Films att man nu slutligen kan ha hittat rätt regissör till Suicide Squad 2. Ännu är ingenting officiellt men enligt Deadline så ligger “The Shallows”-regissören Jaume Collet-Serra högst upp på önskelistan som David Ayers ersättare.
 
Den spanske regissören som ligger bakom Liam Neeson action-rökare som “Run All Night” och “Non-Stop” samt skräckfilmen “The Orphan” ser alltså ut att vara en hetare kandidat än Mel Gibson, som i våras ryktades vara i tidiga förhandlingar om samma regissörsstol.
 
“Suicide Squad” sågades av både kritiker och fans, men blev samtidigt en av förra sommarens stora biosuccéer med intäkter på 745 miljoner dollar vilket bäddar för för en återkomst för Deadshot, Harley Quinn och resten av rövarbandet, trots det mycket svala mottagandet.
 
Regissören David Ayer fick själv gå på plankan efter kritiken mot “Suicide Squad” och i ett Twitter-inlägg bad Ayer fansen om ursäkt för en historia som på många vis hade tagits ifrån honom i klipprummet. Han menar bland annat att han själv hade gjort Jokern till huvudskurk om han hade haft en tidsmaskin.
 
“Suicide Squad 2” har en planerad inspelning nästa år och väntas ha biopremiär 2019.
 
Vad tror ni, är Jaume Collet-Serra rätt man för jobbet?
| 12 juli 2017 09:31 |