Film

Skribent

MovieZine.se

15 april 2013 | 11:15

"Studentfesten" ger biobesökarna exklusivt kommentarspår

Skaparna bakom vårens svenska komedi släpper en one off-podcast med kommentarer till filmen.

Tanken är att biobesökare som gillat filmen ska kunna se den igen med exklusivt bakom kulisserna-material simultant i sina hörlurar. 

Medverkande på kommentarsspåret är "Studentfestens" regissör Simon Sandquist, producenten Gabriel Niklasson och kompositören Cristian Sandquist.

- "Studentfesten" är en galen film som kom ur en galen inspelning. Kommentarsspåret kan förhoppningsvis både inspirera och roa, ja kanske till och med hjälpa någon som vill göra sin första film. Vi ser gärna att fler filmskapare öppnar upp processen för publiken, säger filmens producent Gabriel Niklasson. Men vi vill framhålla att man självklart ska se filmen helt "ren" en gång först, spåret kommer ju innehålla spoilers.

- Både vi och våra läsare är filmentusiaster som gärna fördjupar sig, och det här formatet känns helt rätt i denna podcast-era. Vi är stolta över att kunna erbjuda en intim guidad tur genom "Studentfestens" tillblivelse, men sedan ska vi inte sticka under stol med att vi ser fram emot lite skvaller om filmens många kända skådisar också, säger Alexander Dunerfors, chefredaktör på MovieZine.

"Studentfesten" är en (o)svensk high-schoolkomedi av Oscarsnominerade regissören Simon Sandquist, med några av Sveriges mest lovande unga stjärnor - Anna Åström, Anastasios Soulis, Edvin Endre, Filip Berg och Henrik Lundström. I rollerna syns även Kjell Bergqvist, Johannes Brost och Björn Starrin.

Ladda ned ljudfilen från SoundCloud eller lyssna nedan:

| 15 april 2013 11:15 |