Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

7 maj 2023 | 11:01

Hollywoodstrejken sätter stopp för nya säsongen av “Stranger Things”

Skaparna bakom “Stranger Things”, har precis meddelat att den femte säsongen av hitserien pausas på grund av den pågående strejken.
Just nu arbetar Netflix febrilt med kommande femte säsongen av “Stranger Things”. Men nu har produktionen pausats, rapporterar Variety. Anledningen är manusförfattarnas pågående strejk vilket påverkat ett flertal olika projekt.
 
Bröderna Duffer, som ligger bakom den populära serien, har uttalat sig på Twitter om strejken: “Duffer-bröderna här. Skrivandet slutar inte när inspelningen börjar. Även om vi är glada över att börja produktionen med våra fantastiska skådespelare och team, är det inte möjligt att fortsätta under denna strejk. Vi hoppas att en rättvis överenskommelse nås snart, så att vi alla kan komma tillbaka till jobbet. Tills dess - klart slut”.
 
 
I skrivande stund har Netflix själva inte uttalat sig om produktionen av nya säsongen av “Stranger Things”. Andra serier på streamingjätten, som “Big Mouth” och “Cobra Kai” har också pausats vilket försenar deras kommande säsonger.
 
När femte säsongen av “Stranger Things” kommer vet nog inget just nu. Men vi håller tummarna för att ungarna i serien inte hinner åldras allt för mycket. “Ungdomarna” skulle trots allt föreställa 15 år i fjärde säsongen.
| 7 maj 2023 11:01 |