Film

Skribent

Alexander Svensson

18 januari 2024 | 12:00

Streamingtips: "Fast X" sladdar in på SkyShowtime

Senaste äventyret med Vin Diesel och familjen brummar äntligen in på streaming.
Äntligen har det storslagna spektakel som är “Fast X” gasat in på en streamingtjänst. Det är SkyShowtime som fått äran att husera film nummer tio i franchisen om muskulösa män som bryter mot fysikens lagar i diverse fordon.
 
I “Fast X” får vi återigen följa Dominic Torretto (Vin Diesel) och hans familj (dvs kompisgäng). Den här gången är de jagade av den galne och hämndlystne Dante Reyes (en pråligt klädd Jason Momoa) som är gramse över att hans ondskefulle farsa strök med för några filmer sedan.
 
“Fast X” bjuder på ungefär allt du väntar dig av en modern “Fast and Furious”-film. Det är biljakter, det är explosioner, Vin Diesel muttrar om sin familj, och det är löjligt storslagna actionsekvenser.
 
Jason Momoa fick mycket beröm för sin färgstarka rollprestation som skurken Dante Reyes.
 
I den oerhört fullpackade rollistan ser vi, bortsett från Diesel och Momoa även Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jordana Brewster, John Cena, Nathalie Emmanuel, Ludacris, Brie Larson, Sung Kang, Jason Statham, Helen Mirren, Daniela Melchior, Alan Ritchson och Charlize Theron. Dessutom bjuder på filmen på åtminstone en överrasknings-cameo.
 
Är du på humör för att se Vin Diesel bryta mot såväl trafikens som fysikens lagar så kan du logga in på SkyShowtime och se “Fast X” från och med idag.
 
| 18 januari 2024 12:00 |