Serie

Skribent

Thomas Linnaeus

24 juli 2023 | 17:01

Streamingpremiär! ”Futurama”-fans har väntat i 10 år på den här dagen

Äntligen är den animerade sci-fi-serien tillbaka med en ny färsk säsong.
Good news, everyone! “Futurama” från Matt Groening (“The Simpsons”) är äntligen tillbaka. Tio år har gått sedan senaste säsongen och nu har serien hamnat på Disney+. Inte bara en ny säsong är bekräftad, utan två stycken får vi med 10 avnitt var. 
 
Har du missat “Futurama”, så handlar den här animerade komedin om Philip J. Fry, som dramatiskt nog blev inlåst i en frys nyårsafton 1999. Åren går och tillslut öppnas dörren igen, men nu har året blivit 2999. New York har blivit New New York och vår huvudperson, Fry, får jobb på transportbolaget Planet Express. Här möter han kollegorna Leela som är en enögd alien, och roboten Bender som tar honom på olika uppdrag genom galaxen.
 
 
Det här är den andra gången “Futurama” återuppstår. Initialt sändes serien hos FOX, och efter att den blev nedlagd så finansierade Comedy Central ytterligare två säsonger. I rollistan återvänder flera skådespelare från originalserien, bland annat Billy West, Katey Sagal och John DiMaggio - som initialt vägrade skriva på kontraktet för den nya säsongen.
 
Streama den nya säsongen av “Futurama” på Disney+ idag.
| 24 juli 2023 17:01 |