Film

Skribent

Thomas Linnaeus

7 december 2023 | 08:00

Let's-a go! Nu finns “Super Mario Bros. Filmen” äntligen att streama

Filmkvällen är räddad! “Super Mario. Bros. Filmen” finns nu att se på SkyShowtime.
Årets största animerade biosuccé, “Super Mario Bros. Filmen” finns nu att streama hemifrån. Är du en av få som missade filmen på bio, och vill veta hur Mario och Luigi första gången hamnade i Svampriket så kan du från och med idag se filmen på SkyShowtime.
 
“Super Mario Bros. Filmen” har en stjärnspäckad rollista. I titelrollen hör vi Chris Pratt, Anya Taylor-Joy ger röst till Princess Peach och Jack Black är den ondskefulla Bowser. Men det är inte nog, Seth Rogen, Fred Armisen och Charlie Day lånar även ut sina sköna stämmor.
 
 
När filmen släpptes i somras så splittras biobesökarna. MovieZines recensent Lucas Mass gav den något låga 2 av 5, medan spelredaktör Anders Eklöf hyllade äventyret. Han menar istället att rullen är “en Super Mario-film som känns som Super Mario”.
 
Filmen har hittills dragit in otroliga 1,362 miljarder dollar - efter en budget på 100 miljoner dollar. Trots det så har inte Nintendo bekräftat att en uppföljare är på väg. Istället har den japanska speljätten tillkännagett planerna för en “The Legend of Zelda”-film.
 
 
Vad tyckte du om "Super Mario Bros. Filmen"?
| 7 december 2023 08:00 |