Serie

Skribent

Fredrik Adolvsson

11 december 2023 | 12:00

Nu på SkySkowtime: Streama alla avsnitt av spionthrillern "Special Ops: Lioness"

Taylor Sheridans efterlängtade spionthriller hade svensk premiär i slutet av oktober. Nu finns alla avsnitt redo att binga.
Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Den produktive och populäre serieskaparen Taylor Sheridan lämnade för en stund westernmiljön i "Yellowstone"-universumet och kungliga kriminaldramtiken i "Mayor of Kinsgtown" och "Tulsa King", för spionerier i sin senaste serie.
 
SkyShowtimes "Special Ops: Lioness" handlar om ung marinsoldat som rekryteras av Lioness-programmet, där kvinnor anlitas som undercover-agenter. Hennes uppdrag blir att infiltrera och stoppa en terroristorganisation.
 
Det är återigen en ruskigt stabil samling skådespelare Sheridan har lyckats locka till sig, vi ser namn som Zoe Saldana, Morgon Freeman och Nicole Kidman pryda rollistan. För att inte glömma den personliga favoriter Michael Kelly - jag har alltid imponerats av hans insatser i serier som "House of Cards" och Person of Interest".
 
Första säsongen av "Special Ops: Lioness" består av åtta avsnitt, som alltså nu finns tillgängliga att streama på SkyShowtime
 
 
| 11 december 2023 12:00 |