Skribent

MovieZine

25 januari 2023 | 09:00

Spana in "Min enorma penis" på TV4 Play och C More

Att ha en gigantisk penis är inte lika himmelskt som det låter, enligt dokumentären där flera män berättar om svårigheterna i att leva med en XXL.
Mäns ädlare delar är föremål för många myter, fixeringar och allsköns smeknamn. Det finns så saker i vår värld som väcker lika mycket intresse - vare sig vi talar om storleksfixering eller avund. 
 
Men hur är det egentligen att leva med en gigantisk kuk? Brittiske regissören Mike Nicholls söker svar på frågan i en entimmes-dokumentär där flera män med exceptionellt stora bihang berättar om sina upplevelser - om allt från det generande i folks stirrande blickar, till skador man kan åsamka sin partner under sexakten.
 
 
I ett klipp på Youtube berättar 22-årige Joe om hur det är att vara utrustad med en pickadoll över 20 centimeter - något som mindre 1 procent av alla män kan skryta med. Han menar dock att den har stått i vägen för både dejter och jobb, samt lockat till sig oönskade kommentarer från vänner som främlingar.
 
- Den är 24 centimeter och tjockare än min underarm. Jag behöver specialsydda kalsonger, berättar Joe. Jag var på en arbetsintervju som gick bra, men de trodde att jag hade stånd. "Det var opassande" sa de. "Vi kan se din kuk".
 
Smygtitten som TV4 har släppt inför premiären presenterar även 39-årige Matt, som vill ta till operation och kapa några oönskade centimeter:
 
 
"My massive cock" är originaltiteln på den brittiska dokumentären - och hade någon känd man skrivit en krönika om saken lär det ha blivit årets mest lästa text. 
 
Dokumentären finns att streama idag på TV4 Play eller C More. "Min enorma penis" visas även i gammal hederlig tv på Sjuan ikväll 22:00.
| 25 januari 2023 09:00 |