Film

Skribent

Melody Sasha Ohlsson

23 augusti 2023 | 15:15

Purr-fect! Nu finns "Mästerkatten 2" att streama på Skyshowtime

Mästerlig katt räddar sitt liv och din filmkväll på SkyShowtime. Idag är det streamingpremiär för en av 2022 års mest framgångsrika animerade filmer.
Allas dödligt söta favoritkatt som gjorde sin debut i ”Shrek” är tillbaka med sin andra solofilm - ”Mästerkatten 2”. Den här gången är vår spanskbrytande, mjölktörstande hjälte på jakt efter den ultimata gåvan: ett evigt liv.
 
Att det skulle bli en andra film om Mästerkatten var bestämt av den exekutive producenten Guillermo del Toro i hela tio år innan ”Mästerkatten 2” släpptes. Olika produktionsproblem ledde till en fördröjning på en av fansen efterlängtad uppföljare men när den väl släpptes i december 2022 var väntan värd det och ”Mästerkatten 2” håvade in både pengar och positiv kritik. Nu finns filmen äntligen tillgänglig på streaming.
 
I filmen följer vi återigen Mästerkatten som den här gången påbörjar sitt nya äventyr med en olycka där han förlorar ett av sina nio liv. Efter en snabb beräkning inser han att olyckor med skaldjur, sumobrottare och kanoner har lett till att han nu är inne på sitt sista, nionde liv - hur ska han spendera det? Den existentiella krisen är fulländad.
 
Som tur är träffar Mästerkatten av en slump en chihuahua som låtsas vara en katt, kallad Perrito (slang för hund på spanska) och sitt hämndlystna ex Kitty som blir hans följeslagare på en äventyrlig jakt efter stjärnan som kan ge honom hans nio liv tillbaka.
 
”Mästerkatten 2” finns nu att streama exklusivt på SkyShowtime.
| 23 augusti 2023 15:15 |