Film

Skribent

MovieZine

21 januari 2022 | 08:00

Streamingpremiär: Se "Beck - Rage Room" gratis på C More

Martin Wallströms rollfigur Josef står i centrum i 2022 års första Beckfilm. Här är vad vi vet...
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
En ny omgång av Beckfilmer har just satt igång. Det innebär fyra nya fall för Beckgruppen under vintern 2021/2022. På juldagen släpptes ”Beck - Ett nytt liv” som redan är en stor tittarsuccé på streamingtjänsten C More. Och fans behövde inte vänta många veckor på nästa kapitel.

Idag, 21 januari, släpps nästa film i serien. ”Beck - Rage Room” är den 44:e filmen där Peter Haber har huvudrollen som Martin Beck, en roll han spelat med bravur sedan 1997. Den här gången tar dock Martin Wallström täten, då hans temperamentsfulla polis Josef går emot Alex Beijers order för att hjälpa en flickvän.
 
Beckfilmerna släpps exklusivt på streamingtjänsten C More. Du som ännu inte är kund kan testa på C More gratis i två veckor. Därefter fortsätter abonnemanget till ett månadspris på 139 kr/mån. Du kan avsluta när du vill. 

Trailern till ”Beck - Rage Room” finns att se nedan:
 
 

Det här handlar "Beck - Rage Room" om

 
"Beck – Rage Room" inleds med att en man hittas brutalt mördad vid ett löpspår i skogen. Samtidigt återupptar Josef (Martin Wallström) relationen med en tidigare flickvän från skoltiden, Cissi (Malin Arvidsson), vars pappa nyligen omkommit i en plötslig hjärtinfarkt vid ett rån. Josef går emot Alex direktiv och påbörjar en inofficiell utredning av Cissis pappas död, vilket försätter honom i en komplicerad jävsituation.

I övriga roller syns som vanligt Jennie Silfverhjelm, Kristofer Hivju, Måns Nathanaelson och Jonas Karlsson. Ny ombord är Valter Skarsgård.
 
 
Large fa36d90a6789a05d2afe49212a6c4cb6 beck rage room martin wallstrom
 
Beck-filmerna bygger på författarparet Maj Sjöwall och Per Wahlöös karaktär och deckarsvit om Martin Beck. För regi i den åttonde säsongen står Pontus Klänge ("Springfloden", "Arne Dahl") och Lisa Ohlin ("Wallander", "Simon och ekarna").
 
Serien fortsätter med "Beck - 58 minuter" den 18 februari och "Beck - Den gråtande polisen" den 18 mars.
| 21 januari 2022 08:00 |