Film

Skribent

MovieZine

14 februari 2022 | 12:30

Spännande trailer till "Beck - 58 minuter"

Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) hamnar mitt i ett laddat gisslandrama i nya Beckfilmen. Streamingpremiär 18 februari.
C More har släppt en spännande trailer till nya Beckfilmen "58 minuter", som kretsar kring ett gisslandrama i direktsänd tv. Alex Beijer (Jennie Silfverhjelm) är en i gisslan medan Beckgruppen kämpar mot klockan för att rädda henne och de andra oskadda.
 
Se trailern här:
 
 

Handlingen i "Beck - 58 minuter"

 
Alex Beijer ska medverka i morgon-TV och i sminklogen möter hon charmige entreprenören Tomas Tormalm, som också ska vara gäst i programmet. Precis när sändningen ska börja kommer en av vakterna som jobbar i huset in i studion, mitt i direktsändning, med dragen pistol, och hotar Tormalm. Kaos uppstår och Tormalm lyckas fly från studion tillsammans med sin säkerhetsvakt. Kvar som gisslan blir bland annat Alex, nyhetsvärdarna och personalen i studion.
 
Beck-gruppen ser kidnappningen i direktsändning och drar direkt igång arbetet för att frita gisslan. Detta trots att Klas Fredén bestämt säger nej. De har 58 minuter på sig att få tillbaka Tormalm till studion innan väktaren börjar skjuta gisslan. Samma sak händer om kamerorna stängs av.
 
Hela Beck-gruppen gör sitt yttersta för att hitta lösningen för att frita gisslan och framförallt Alex Beijer som inifrån använder sina erfarenheter från liknande gisslansituationer i Syrien.
 

När släpps "Beck - 58 minuter"?

 
Den nya Beckfilmen har premiär på fredag, 18 februari, på C More. Där finns även alla de tidigare Beckfilmerna att streama. "Beck - 58 minuter" är den tredje filmen för denna säsong, och följs av "Beck - Den gråtande polisen" med premiär 18 mars.
 
| 14 februari 2022 12:30 |