Film

Skribent

MovieZine

15 december 2023 | 14:00

Streama årets största film! "Barbie" har just flyttat in på HBO Max

Äntligen streamingpremiär för den rosa komedin som tagit hela världen med storm.
MovieZine tipsar om innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
2023 blev inte alls filmåret vi hade förutspått. Trots gamla hjältar som Indiana Jones, Ethan Hunt och Batman tillbaka på bioduken var det nostalgiska leksaksfilmer som gjorde bäst ifrån sig. ”Super Mario Bros” blev en riktig megahit under våren - och på sommaren slogs biorekordet av rosa ångvälten ”Barbie”.
 
Intäkterna för Greta Gerwigs komedi landade över 1,44 miljarder dollar, vilket faktiskt gör filmen till den 14:e mest inkomstbringande genom tiderna.
 
Mycket är Margot Robbies och Ryan Goslings förtjänst. De är perfekta för rollerna som den kloka men naiva dockan, och hennes hunkige pojkvän vars enda jobb är "strand". Filmen börjar i Barbieland där varje dag är en fest, men snart hamnar dockorna i den verkliga världen och får tackla viktiga frågor som de aldrig hade behövt oroa sig för innan. MovieZines recensent hyllade filmen som "en feministisk humorexplosion"
 
"Barbie" har varit populär som köp/hyrfilm den senaste tiden, men kommer nu även ut på streaming för första gången. Var? Hos HBO Max såklart, där alla Warner Bros-rullar förr eller senare hamnar. Ett abonnemang kostar dig 99 kr/mån eller 699 kr för ett helår.
 
 
| 15 december 2023 14:00 |