SPONSRAT

Skribent

MovieZine

27 januari 2018 | 15:00

Streama årets Oscars-favoriter på Plejmo

"Dunkirk", "Get Out" och "Blade Runner 2049" är några av de nominerade filmerna som finns att streama.
2018 års Oscars-nomineringar bjöd på flera goda överraskningar. Bland annat är regissören Christopher Nolan för första gången nominerad för Bästa regi, för krigsfilmen "Dunkirk". Dessutom är det första gången som en skräckfilm tävlar om tunga priser, vi talar förstås om den grymt spännande "Get Out".
 
Medan många av Oscarsfilmerna fortfarande väntar på sin svenska biopremiär, finns flera titlar redan ute att köpa eller hyra. Plejmo bjuder just nu MovieZines läsare på rabatterade filmer, missa inte erbjudandet nedan som gäller till den 4 februari!
 
 
"Dunkirk" - Christopher Nolans ambitiösa krigsskildring tar oss till sträderna i Dunkirk, där hudnratusentals brittiska soldater väntar på sin räddning ur en till synes hopplös situation. Med 8 nomineringar är "Dunkirk" en av årets storfavoriter, och kan bland annat vinna för Bästa film, Bästa regi och Bästa foto (svenske Hoyte van Hoytema står bakom kameran).
 
"Get Out" - Att träffa svärföräldrarna för första gången, vad skulle möjligen kunna gå fel? Uppmärksammade rysaren "Get Out" överraskar med nagelbitande spänning och en vass samhällssatir, och fick inte mindre än 4 nomineringar. Jordan Peele kan vinna Bästa manus och Bästa regi, och Daniel Kaluuya tävlar i klassen Bästa manliga huvudroll.
 
"Baby Driver" - En ung flyktbilsförare vill lämna den kriminella banan bakom sig och skapa ett nytt liv med sin flickvän. Men först väntar en sista stöt, och den blir förstås inte utan komplikationer... Edgar Wright har gjort en fartfylld och cool heistfilm fylld med skön musik. 3 Oscarsnomineringar blev det, i båda ljudkategorierna samt Bästa klippning.
 
 
"Baby-bossen" - DreamWorks familjefilm följer en bebis som inte riktigt är som andra. "Baby-bossen" är berättelsen om hur nykomlingen i familjen kan vända upp och ner på hela ens tillvaro, av regissören till "Madagaskar"-filmerna. Nominerad till Bästa animerade film.
 
"Logan" - Superhjältefilmen som egentligen inte är en superhjältefilm, utan ett rörande porträtt av en plågad man och hans klor. James Mangold och Hugh Jackman har skapat en våldsam X-Men-spinoff som inte liknar något annat, och den är nominerad till Bästa manus på annan förlaga.
 
"Blade Runner 2049" - Nästa vecka släpps den spektakulära science fiction-uppföljaren som fans har väntat på i över 35 år. Harrison Ford är tillbaka som Rick Deckard, och Ryan Gosling spelar agent K som löser mystiska fall i en hård framtidsvärld. Filmen är nominerad till 5 Oscars, bland annat för Bästa foto, Bästa ljud och Bästa visuella effekter. Premiär 2 februari som digital köpfilm.
 
 

Så här löser du in din MOVIEZINE-kod

 
Ange koden MOVIEZINEOSCARS18 och få 10 kr rabatt på Plejmos filmer. Koden gäller en gång per användare t.o.m. 4 februari 2018.

När du löser in din värdekod fylls 10 kr på i din filmkassa. Så fort filmsuget sätter igång så är filmen bara ett klick bort. Så här gör du:

1. Lös in din värdekod
- Skaffa ett kostnadsfritt Plejmo-konto
- Gå till din profil under Mitt Plejmo och lös in din värdekod. Eller klicka bara på länken här.

2. Betala med filmkassan
När du hittat en film du vill se använder du betalmetoden Filmkassa. Smidigare blir det inte!
| 27 januari 2018 15:00 |