Serie

Skribent

Viktor Eriksson

19 februari 2024 | 22:00

Linda Hamilton om sin medverkan i "Stranger Things": “Förstörde allt”

Säger att hon älskat varje tidigare säsong av den populära scifi-serien.
Linda Hamilton, mest känd för sin roll som Sarah Connor i “Terminator”-filmerna, kommer på något sätt att vara med i den femte och sista säsongen av den omåttligt populära sci-fi-serien “Stranger Things”. Nu berättar skådespelerskan i en ny intervju med US Weekly! att hon älskat varje säsong av serien, men att vara med i den själv förstörde upplevelsen för henne.
 
– När du blir uppslukad av något så ser du inte dig själv i det. Så jag tror att det förstörde serien för mig. Jag ser aldrig ett projekt som jag varit med i. Det skulle helt ta mig ur upplevelsen om jag såg mig själv i den. Så jag kommer inte att titta, förklarar Hamilton.
 
Det är i dagsläget fortfarande oklart vad för roll som Linda Hamilton kommer att spela i den kommande säsongen. Och frågan är hur stor rollen kommer att bli, särskilt med tanke på att hon även påstår att hon inte har koll på just det alla tittare sitter hemma och funderar på:
 
– Dufferbröderna [seriens skapare] måste vara väldigt försiktiga med sin berättelse, så jag vet inte ens hur det kommer att sluta.
 
Den femte och sista säsongen av “Stranger Things” drog igång produktionen den 8 januari i år. Det är i dagsläget okänt när den kommer att ha premiär. 
| 19 februari 2024 22:00 |