Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 december 2018 | 21:55

Stora skådisar i Pixars nya film ”Onward”

Chris Pratt och Tom Holland finns med bland röstskådespelarna.
Idag släpps de första detaljerna kring Pixars nästa film, planerad för vårpremiär år 2020. Enligt ett pressmeddelande börjar rollistan ta form med några stora namn i täten.

Chris Pratt (“Guardians of the Galaxy”), Tom Holland (“Spiderman: Homecoming”), Julia Louis-Dreyfus (“Veep”) och Octavia Spencer (“The Shape of Water”) kommer att höras i den animerade äventyrsfilmen som går under titeln ”Onward”.
 
 
"Onward" utspelar sig i en fantasyvärld, och visst låter det som en riktig snyftare? Historien följer två tonåriga alf-bröder vars pappa dog när de var för unga för att minnas honom. Tack vare lite av den magi som finns kvar i världen, ger de sig ut på en resa för att kunna spendera en sista förtrollad dag med sin far. Regissören Dan Scanlon (”Monsters University”) berättar att det är en personlig film, inspirerad av hans relation med hans bror.
 
Pixars senaste var "Superhjältarna 2" och nästa sommar är de aktuella med ännu en efterlängtad uppföljare, "Toy Story 4". Världspremiären för "Onward" är satt till den 6 mars 2020.
| 12 december 2018 21:55 |