Film

Skribent

Tobias Andersson

17 december 2022 | 06:00

Stjärnspäckat i Michael Keaton-regisserade ”Knox Goes Away”

Al Pacino, James Marsden och Marcia Gay Harden är några av de bekräftade skådespelarna i Michael Keatons kommande thriller.
Michael Keaton har nu många järn i elden med sitt kommande projekt ”Knox Goes Away” där han själv kommer att regissera och även medverka.
 
Med sig ombord i rollensemblen har han Al Pacino, James Marsden, Marcia Gay Harden. Suzy Nakamura, Joanna Kulig, Ray McKinnon, John Hoogenakker och Lela Loren, något som Deadline bekräftar.
 
Förutom regin kommer Michael Keaton att ha huvudrollen, där han spelar en lönnmördare vid namn John Knox som blivit diagnosticerad med en allvarlig form av demens. Innan han insjuknar vill han rentvå sig själv genom att rädda livet på sin son. Men klockan tickar för John Knox kraftigt försämrade sinne samtidigt som han har polisen hack i häl.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Keaton i "The Merry Gentleman", en film som han också regisserade.
 
Än så länge vet vi inte så mycket mer om filmen. Men ”Knox Goes Away” beskrivs som en noir-thriller skriven av Gregory Poirier (”The Spy Next Door”).
 
– Noir-thrillers som denna är nuförtiden sällsynta, som producenter och filmälskare kan vi inte vara mer exalterade över att få vara en del av det här projektet. Med Michael Keaton både bakom och framför kameran, i kombination med resten av våra begåvade skådespelare och team, kommer publiken att få en riktig upplevelse, meddelade filmens produktionsbolag Brookstreet och Sugar23.
 
Michael Keaton är inte främmande för att regissera filmer. Han har tidigare regisserat dramat ”The Merry Gentleman” från 2008.
| 17 december 2022 06:00 |