Film

Skribent

MovieZine

10 augusti 2020 | 09:23

Stjärnspäckad gästlista på DC Fandome

DC:s svar på Comic-Con går av stapeln 22 augusti med Dwayne Johnson, Gal Gadot, Zack Snyder och David F. Sandberg - bland många andra.
Serietidningsjätten DC valde att stå över årets digitala upplaga av Comic-Con, för att istället planera sin egna variant.

Lördagen 22 augusti är det dags för DC Fandome, ett online-event som utlovar en unik inblick i DC:s superhjältevärld. Bland annat väntar stjärnspäckade paneler från gamla och nya filmer och tv-serier, samt en hel rad med avslöjanden.

Regissören James Gunn har redan lovat en smygtitt på sin "The Suicide Squad", och Zack Snyder dyker upp på Zoom för att presentera sin efterlängtade, omklippta version av "Justice League".

I en video på Twitter presenterar DC en rejäl namnlista med 300+ skådespelare, regissörer och mansuförfattare. Här finns bland andra Dwayne Johnson, Margot Robbie, Idris Elba, James Wan, Kristen Wiig, Ezra Miller, Matt Reeves, Robert Pattinson och svenske "Shazam!"-regissören David F. Sandberg.
 
 
Vi kan nog se fram emot en del godis i väntan på kommande storfilmer som "The Batman", "Wonder Woman 1984" och "Black Adam". Missa inte DC Fandome som kommer skaka om internetz den 22 augusti på kvällen och i ett dygn framåt.
| 10 augusti 2020 09:23 |