Spel

Skribent

Robin Cocks

16 september 2019 | 13:20

Stirra Norman Reedus i skrevet i "Death Stranding"

Under spelmässan Tokyo Game Show 2019 visade spelskaparen Hideo Kojima upp mer av sitt actionäventyrspel "Death Stranding". Ett av de konstigaste inslagen i spelet är att man kan stirra Norman Reedus karaktär i skrevet, men inte för länge för då får du en snyting.
Actionäventyret "Death Stranding" är sannerligen ett av de hetaste spelen i år och under spelmässan Tokyo Game Show 2019 fick vi massor med ny information kring spelet. Spelets regissör Hideo Kojima visade upp en lång video med saker som går att göra i spelet.
 
Kojima brukar alltid lägga in roliga och smått märkliga detaljer i sina spel och det verkar finnas gott av den varan i "Death Stranding". Enligt videon nedan går det att zooma in på Norman Reedus karaktärs skrev och därefter se hur han reagerar på det. Om du gör det för ofta och för intensivt så blir han förbannad och ger dig, eller rättare sagt kameran, en riktig snyting. 
 
Förutom Norman Reedus kommer vi även få se andra stora Hollywood-kändisar i "Death Stranding", såsom Mads Mikkelsen, Léa Seydoux och Guillermo del Toro.
 
 
Jag väntar spänt på att få spela "Death Stranding" när det släpps den 8 november exklusivt till Playstation 4 och hoppas på fler roliga detaljer.
 
Vad tycker du om såna här "detaljer"? Kommer du spela "Death Stranding"?
| 16 september 2019 13:20 |