Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

2 augusti 2019 | 10:55

Stephen King skriver om slutet av "The Stand" till den nya serien

King ska i tidigare intervjuer sagt att han inte varit helt nöjd med slutet på boken eller ABC:s miniserie "Pestens tid" från 1994.
Vi har tidigare rapporterat om skådespelarna som är klara för den kommande tv-adaptionen av Stephen Kings 1439 sidor långa bok "The Stand" ("Pestens tid"). Nu rapporterar Deadline att Stephen King själv kommer att skriva det nionde (och sista) avsnittet av CBS All Access kommande miniserie, med James Marsden ("Westworld"), Amber Heard ("Aquaman") och Whoopi Goldberg i några av de största rollerna.
 
- För fans av boken som har undrat vad som hände med överlevarna i "The Stand", det här avsnittet kommer att innehålla en berättelse som tar oss vidare utanför boken och svarar på dem frågorna, berättade CBS All Access-chefen Julie McNamara. En fortsättning på "The Stand", som vi inte kan vänta på att få dela med resten av världen.
 
"The Stand" handlar om hur 99 procent av världens befolkning utrotades inom loppet av några veckor av ett supervirus. Två ledare, representerar det goda och det onda i den nya världen i USA, 108-åriga Mother Abagail bygger upp ett stillsamt och fridfullt community i Boulder, Colorado. Medan "Randall Flaggs" ledarskap frodas i koaset och ondskan. Slutligen tvingas alla överlevare välja vilken av dessa två ledare som passar dem bäst.
 

Läs också: Nya klipp och posters från "Det: Kapitel 2" väcker mardrömmar

 
Kommer du att ge nya "The Stand" en chans när det väl vankas premiär? Kommentera gärna nedan!
| 2 augusti 2019 10:55 |