Serie

Skribent

Alexander Svensson

13 februari 2024 | 21:15

Stephen Amell kniper huvudrollen i nya "Suits: LA"

"Arrow"-stjärnan har lagt pilbågen på hyllan och skipar numera rättvisa medelst lagbok.
Nya “Suits: LA” har hittat sin huvudrollsinnehavare! Det blir ingen mindre än Stephen Amell som tar på sig kostymen och ger sig i kast med diverse knepiga juridiska problem i Los Angeles.
 
Amell är framförallt känd för att ha spelat Oliver Queen/Green Arrow i samtliga åtta säsonger av CWs “Arrow”. Han gjorde även gästspel i CWs övriga superhjälteserier. Sedan han lade pilbågen på hyllan har han hunnit spela wrestlare i dramaserien “Heels”, och varit i blåsväder för sin kritik mot förra årets stora skådespelarstrejk.
 
Stephen Amell som Oliver Queen/Green Arrow i "Arrow".
 
Karaktären Amell ska spela är Ted Black, som beskrivs som “en karismatisk naturkraft som sätter sina egna behov framför andras”. En charmig drygpelle, med andra ord, och det spelade Amell bra i “Arrow”.
 
“Suits: LA” kommer att utspela sig i samma universum som den ursprungliga “Suits” (fast i Los Angeles, vilket titeln ju hintar om) och utvecklas av Aaron Korsch, som skapade originalserien. En officiell beskrivning av seriens premiss lyder som följande:
 
Stephen Amell som wrestlare i "Heels".
 
“Hans firma befinner sig i kris, och för att överleva måste han ta på sig en roll som han föraktat under hela sin karriär. Ted omges av en fantastisk grupp karaktärer som prövar både Teds och varandras lojaliteter medan de inte kan hjälpa annat än att blanda ihop sina professionella och privata liv. Allt detta pågår samtidigt som händelser från flera år tillbaka långsamt utvecklas som ledde Ted till att lämna allt han älskade bakom sig.”
 
“Suits: LA” har fått en pilotbeställning från NBC och ska börja spela in i mars.
 
Vad tror du, kommer Stephen Amell att funka i “Suits”-universumet?
 
| 13 februari 2024 21:15 |