Skribent

Oskar Möller

9 januari 2023 | 15:30

Stenhård träning väntar Jackman när han återvänder som Wolverine i  "Deadpool 3"

Att sjunga och dansa på Broadway gör en till en mean, lean killing machine - i alla fall om man ska tro Hugh Jackman som återigen blir bioaktuell som Wolverine i kommande "Deadpool 3".
Det var ett tag sen vi såg Hugh Jackman i rollen som allas vår favorit X-men badass Wolverine. Men i nästa år får alla Jackmanfans sitt lystmäte när den hunkige skådespelaren (som hunnit bli hela 54-år!) gör comeback som sin ikoniske rollfigur i den kommande marvelrullen som har premiär satt någon gång i 2024.
 
Jackman spelar mot Ryan Reynolds som åter iklär sig rollen som Deadpool och föga överraskande kommer deras rollfigurer inte särskilt väl överens med sina diametralt olika personligheter.
 
När skådespelaren tillfrågades om de två karaktärernas relation i en intervju i Empire Films podcast sammanfattar han det med:

- Logan frustreras av Deadpool och vill vara ljusår bort från honom eller slå honom på käften. Tyvärr kan jag inte vara ljusår bort från honom i den här filmen så jag kommer troligen slå honom på käften en del.
Med en superhjältefilm kommer även kravet på toppform och väldefinierade muskler - något Jackman vet sen tidigare:

- Jag har lärt mig att det tar tid. I sex månader kommer jag bara att träna och tillbringa tid med min familj och inget annat, berättar han för People. Han fortsätter:

-Lyckligtvis är jag i utmärkt form nu. Grejen med att göra åtta föreställningar med sång och dans på Broadway (Jackman spelar huvudroll i broadwayuppsättningen "Music Man") är att man kommer i riktigt bra form.

 
| 9 januari 2023 15:30 |