Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 december 2019 | 10:15

Trailer: Första titten på DC Universes nya superhjälteserie "Stargirl"

Tonåringen Courtney Whitmore och hennes "Stargirl" blir en del av superhjältegruppen Justice Society of America i DC Universes och The CWs nya serie.
Det råder inte direkt någon bristvara på superhjälteserier, särskilt inte med tanke på de kommande Marvel-serierna från Disney+ och faktumet att DC Universe enbart pumpar ut nya superhjälteserier. "Stargirl" var från början enbart tänkt som en DC Universe-serie, men kommer i USA nu få premiär samtidigt på The CW och lär sannolikt även bli en del av HBO Max framöver - eftersom alla tre ägs av samma företag.
 
"Stargirl" är baserad på karaktärerna från DC Comics-serien med samma namn och kommer att följa High School-eleven Courtney Whitmore (Brec Bassinger), som tvingas flytta från Los Angeles till Nebraska efter att hennes mamma gift om sig. Hennes styvfar spelas av Luke Wilson, vars karaktär visst råkade vara sidekick till Justice Society of America-medlemmen Starman (Joel McHale) och har kvar hans stav... som nu väljer Courtney som nästa superhjältinna.
 
 
Det är i nuläget oklart när serien kommer att få premiär, mer än att det väntas bli någon gång under det andra kvartalet 2020. Här i Sverige finns det ingen distributör som har lagt väntarna på rättigheterna ännu, men det vore inte helt oväntat om de gick till HBO Nordic. 
 

Läs också: Har "Crisis on Infinite Earths" förstört hela "Smallville"?

 
Kommer du ge "Stargirl" en chans i vår? Kommentera gärna nedan! 
| 11 december 2019 10:15 |