Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 december 2019 | 22:10

Klipp: Har "Crisis on Infinite Earths" förstört hela "Smallville"?

CW:s gigantiska "Crisis on Infinite Earths"-crossover är i full gång - där till och med ett besök i det gamla "Smallville"-universumet hinns med.
Vi har tidigare rapporterat om hur The CW:s alla superhjälteserier möts i den gigantiska crossovern "Crisis on Infinite Earths", där Arrow, The Flash, Supergirl och Batwoman får hjälp av karaktärer från ”Legends of Tomorrow” och ”Black Lightning” i den största serie-mashupen hittills på kanalen.
 
Handlingen i crossovern hotar hela multiverse, vilket gör att våra hjältar får besöka olika alternativa universum för att kunna rädda vår(a) värld(ar). Det gör också att The CW kunnat slänga in karaktärer från sedan länge nedlagda serier, där "Smallville" varit en av de mest hajpade.
 
Natten till idag var det äntligen dags att få se vad (Tom Wellings) Clark Kent/Superman och (Erica Durances) Lois Lane har haft för sig sedan "Smallville" lades ned 2011. Spoilervarning om du tänkt se hela "Crisis on Infinite Earths", men titta på om du bara är nyfiken på att se vad "Smallville"-Clark har haft för sig.
 
 
Det verkar råda lite delade meningar bland fansen om huruvida man faktiskt gillar cameon eller inte. Vissa tycker att klippet förstör hela meningen med "Smallville", eftersom allt han gick igenom under seriens 10 säsonger uppenbarligen inte betydde något.
 
Medan andra tycker att Welling både rör och beter sig precis som Jonathan Kent (John Schneider) gjorde i serien, vilket därför knyter ihop hela "Smallville" på ett fint sätt - särskilt med Durances lilla cameo på slutet.
 
Sedan har vi några som kallar Welling för ett episkt troll, som fick upp folks förväntningar på att få se honom rädda världen i form av Superman igen - men istället "bara" högg lite ved och gav Lex Luthor en välförtjänt snyting.
 

Läs också: Jon Cryer är klar som Lex Luthor i "Supergirl"

 
Vad tycker du om Wellings och Durances cameo i "Crisis on Infinite Earths" - en passande hyllning, en episk trollning eller har hela "Smallville"-arvet förstörts? Kommentera gärna nedan!
| 10 december 2019 22:10 |