RYKTE

Skribent

MovieZine

8 maj 2023 | 15:00

"Star Wars: Visions" får en tredje säsong

Det ryktas om en fortsättning på den hyllade animerade serien.
På självaste Star Wars-dagen förra veckan släpptes den andra säsongen av "Star Wars: Visions" på Disney+. Men redan nu viskas det om en fortsättning. Comingsoon delar ett rykte om att en tredje säsong redan är under utveckling.
 
Det borde komma som välkomna nyheter för alla fans. "Star Wars: Visions" är serien som låter animatörer från världens alla håll skapa egna berättelser i Star Wars universum, där varje nytt avsnitt skiljer sig tematiskt och visuellt från det föregående. Studios från bland annat Storbritannien, Chile, Japan och Sydafrika sägs jobba på säsong 3.
 
För den som ännu inte har upptäckt serien finns 18 avsnitt att dyka in i på Disney+. De varierar i längd mellan 15-25 minuter. MovieZines skribent Viktor Jerner rekommenderar serien varmt i sin krönika publicerad i helgen:
 
"Samtliga kortfilmer fullständigt vibrerar av kreativitet och en strävan mot att visa upp något extraordinärt. Både i estetiken och tematiken finns det också tydliga kulturella influenser från respektive produktionsland, ett blottat pulserande hjärta av traditioner och tro. Fantastiskt."
 
Har du sett "Star Wars: Visions" än? Kommentera nedan.
| 8 maj 2023 15:00 |