Serie

Skribent

Alexander Kardelo

21 mars 2023 | 09:45

Star Wars nästa för Oscarsbelönade regi-duon

Grabbarna bakom "Everything Everywhere All At Once" får tackla minst ett avsnitt av nya serien "Star Wars: Skeleton Crew".
Oscarsbelönade duon Dan Kwan och Daniel Scheinert fick nyligen leka loss I ett eget multiversum i hyllade sci-fi/komedin "Everything Everywhere All At Once".
 
Nu väntar istället en tripp till en galax långt, långt borta. Hollywood Reporter rapporterar att Daniels kliver ombord nya Star Wars-serien "Skeleton Crew" med Jude Law. Där kommer de att få regissera minst ett avsnitt.
 
Serien började spelas in i september och arbetet var klart i januari. Så det är högst troligt att killarna redan har gjort vad de ska. Men hemlighetsmakeriet är stort (som vanligt kring Star Wars) och än så länge har inga andra skådisar eller regissörer meddelats officiellt.
 
"Star Wars: Skeleton Crew" sägs handla om en grupp barn som är vilse i galaxen och försöker hitta hem. Handlingen utspelar sig efter händelserna i filmen "Jedins återkomst", och en av seriens skapare är Jon Watts (regissören bakom nya "Spider-Man"-trilogin).
| 21 mars 2023 09:45 |