Spel

Skribent

Robin Cocks

4 september 2019 | 13:30

Vänta dig ingen "Star Wars Battlefront 3" inom en snar framtid

Efter besvikelsen "Star Wars Battlefront 2" från 2017 så har spelets regissör nu meddelat att en eventuell tredje del inte kommer hända på ett bra tag.
Många "Star Wars"-fans börjar må fysiskt dåligt när man nämner actionspelet "Star Wars Battlefront 2". Anledningen till detta är till största del på grund av de kontroversiella lootlådorna som förstörde spelet helt och hållet. Spelet utsågs av många kritiker till årets största spelbesvikelse 2017. Sedan dess har det varit tyst kring spelseriens framtid och det är många som undrar om vi någonsin ens kommer få se ett "Star Wars Battlefront 3".
 
Enligt sidan PCGamesN menar "Star Wars Battlefront 2"-regissören Dennis Brännvall att det kommer dröja ett tag innan det eventuellt blir en del tre i serien eftersom efterfrågan inte riktigt finns där.
 
 - Uppföljare är fortfarande värda att göra eftersom annars skulle spelutvecklare inte göra dem, men det är inte alls samma efterfrågan på uppföljare som det en gång brukade vara, säger Brännvall.
 
Om "Star Wars Battlefront 3" kommer så får vi hoppas på att EA och DICE har tagit åt sig av kritiken från föregångaren. Personligen älskade jag "Star Wars"-känslan i "Battlefront 2", men gav det inte mer än någon timme innan jag ledsnade och stängde av.
 
Vad tyckte du om "Star Wars Battlefront 2"? Vill du se en tredje del i serien?
| 4 september 2019 13:30 |