SDCC 2019

Skribent

Jonatan Blomberg

21 juli 2019 | 00:15

"Star Trek: Picard" chockerar med actionfylld första trailer

Det är visst inte bara Sir Patrick Stewart som återvänder till sin gamla "Star Trek"-karaktär i den nya CBS All Access-serien.
Vi visste redan att Patrick Stewart skulle återvända till sin gamla roll som Jean-Luc Picard, eftersom det är just hans karaktär som givit namn åt den nya serien "Star Trek: Picard". Han spelade den ikoniska karaktären under sju säsonger av "Star Trek: The Next Generation" samt i ett gäng "Star Trek"-filmer där den sista blev "Star Trek: Nemesis" (2002) - och snart är det alltså dags igen.
 
Under helgens Comic-Con avslöjades det däremot plötsligt även att "Star Trek"-veteranerna Brent Spiner (Data), Jeri Ryan (Seven of Nine) och Jonathan Del Acro (Hugh Borg) kommer att återvända till "Star Trek" och vara en del av den nya serien tillsammans med Stewart.
 
 
"Star Trek: Picard" får premiär någon gång under början av 2020 på CBS All Access, utanför USA är det Amazon Prime som har lyckats landa rättigheterna - vi kan med andra ord förhoppningsvis ta del av avsnitten redan dagen efter den amerikanska premiären.
 
Vad tyckte du om den första trailern från "Star Trek: Picard"? Kommentera gärna nedan!
| 21 juli 2019 00:15 |