Film

Skribent

Alexander Kardelo

3 april 2018 | 09:00

”Star Trek 4” har tre olika manus

Hur stor är chansen att Quentin Tarantinos version blir verklighet?
Zachary Quinto ser fram emot att återvända som Spock i en fjärde ”Star Trek”-film. Men frågan är vilken version av filmen som vi får se? Just nu finns inte mindre än tre manus, inklusive ett skrivet av Quentin Tarantino.

ET Canada pratade med skådespelaren i helgen:

- Alla är förväntansfulla. Vi ser alla fram emot möjligheten att jobba med Quentin, men jag vet också att Simon Pegg och Doug Jung skriver på ett manus. Och det är två andra manusförfattare som också skriver ett manus. Så jag vet inte vad som händer, säger Quinto i videon nedan.
 
 
De andra författarna som nämns är Patrick McKay och J.D. Payne, som skrev första utkastet för ”Star Trek Beyond”. Den senaste filmen i serien släpptes år 2016, och sedan dess har det ryktats om ett nytt kapitel på bio 2019, vilket inte verkar särskilt troligt längre.
 
Tyvärr får man nog hålla med Quinto om att Tarantinos vision lär dröja. Filmskaparen jobbat just nu på ”Once Upon a Time in Hollywood” som släpps nästa sommar. Men Tarantino ska vara ett stort ”Star Trek”-fan och förhoppningsvis finns det utrymme i denna franchise för hans gästspel, kanske då det är dags för ”Star Trek 5”?
| 3 april 2018 09:00 |