Film

Skribent

Alexander Kardelo

16 februari 2022 | 08:35

”Star Trek 4” återförenar Chris Pine och resten av rymdgänget

J.J. Abrams meddelar att inspelningen av nästa rymdäventyr börjar senare i år.
En fjärde ”Star Trek”-film med originalgänget åter samlade är av hög prioritet hos Paramount. Nu bekräftar producenten J.J. Abrams att inspelningen kommer att ske innan årets slut. 
 
Snart inleds förhandlingar med skådespelarna Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho och Simon Pegg som spelat rymdfarare i den senaste reboot-omgången. Förhoppningen är att alla ska återkomma för ”Star Trek 4”, skriver Variety.
 
- Det känns spännande att säga att vi jobbat hårt med en ny ”Star Trek”-film som kommer att spelas i i år, med originalgänget och några nya karaktärer som kommer bli riktigt kul och ta filmserien till nya platser, berättade Abrams igår under en presentation för Paramounts investerare.
 
Abrams återupplivade den klassiska science fiction-franchisen med ”Star Trek” år 2009, och regisserade även uppföljaren ”Star Trek Into Darkness” från 2013. Därefter tog Justin Lin över kaptenens stol för ”Star Trek Beyond” som släpptes 2016. 
 
”Star Trek 4” ska regisseras av Matt Shakman, senast aktuell med tv-serien ”WandaVision”. Handlingen hålls hemlig, men tyvärr verkar det som att Quentin Tarantinos manus och Noah Hawleys idéer har skrotats. 
| 16 februari 2022 08:35 |