Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 november 2018 | 08:15

Stan Lee dyker upp i fler filmer under 2019

Marvel-grundaren lever vidare genom flera cameos i kommande filmer.
Filmvärlden sörjer Stan Lee, grundaren av Marvel och skaparen bakom några av våra mest älskade superhjältar, som gick bort i måndags vid 95 års ålder.

Men fansen får chans att ta farväl flera gånger om, när Stan Lee gästspelar i inte mindre än tre kommande filmer från Disney och Marvel. Lees cameos brukar vara ett kul och uppskattat inslag, och han hann spela in scener för både ”Captain Marvel” och ”Avengers 4”, skriver The Wrap.

”Avengers”-regissören Joe Russo berättade i en intervju i april:

- Stan gillar inte att flyga, så vi brukar hämta in honom för flera cameos samtidigt. Om vi spelar in en annan film i samma studio, som ”Ant-Man and the Wasp” och ”Avengers 4”, sätter vi ihop hans cameos och flyttar honom från en inspelning till den andra, så att han kan göra dem på samma dag.

- Han är fantastisk. Han är så kul att ha med på inspelningen, alla älskar det. Och han verkar få ett varmt gensvar hos publiken varje gång han dyker upp, säger Russo.

Stan Lee kommer också att dyka upp i animerad form i Disney-filmen ”Röjar-Ralf kraschar internet”, som får svensk biopremiär i slutet av januari. Och bli inte förvånad om han också syns i animerade ”Spider-Man: Into the Spider-Verse”, som släpps på bio i december.

Men det verkar som att ”Avengers 4” blir den här Marvel-hjältens sista roll. Stan Lee, flitig medverkande även i X-Men-filmerna, har enligt EW.com inte hunnit spela in något för ”X-Men: Dark Phoenix” som kommer ut nästa sommar.
| 13 november 2018 08:15 |