Film

Skribent

Mats Karlsson

14 januari 2018 | 12:00

Stallone förbereder sig för "The Expendables 4"

Skådespelaren och regissören meddelar att det stentuffa Expendables-gänget kommer tillbaka.
Det har gått fram och tillbaka huruvida det skulle bli en "The Expendables 4" eller inte. Men nu har uppenbarligen Sylvester Stallone bestämt sig och meddelar via sitt Instagram-konto att "de kommer tillbaka".
 
Den största bromsklossen för "The Expendables 4" var att föregångaren "The Expendables 3" läcktes på nätet innan biopremiären och det resulterade i att "The Expendables 3" blev 2014 års största flopp. Att Stallone själv valde att hoppa av "The Expendables" för drygt ett år sedan, fick många att tro att det inte skulle bli någon mer film i actionserien.
 
För lite över ett år sedan meddelade dock Hollywood Reporter att "The Expendables 4" var på banan igen och att Statham, Schwarzenegger och Stallone var ombord, men kort därefter hoppade Arnold av. Men nu har man bevisligen nått en överenskommelse igen. Som man själv kan se i det andra inlägget från Stallone syns även Jason Statham och Randy Couture. Om de kommer att hänga på Expendables-resan låter vi dock vara osagt, tiden får utvisa vilka andra actionhjältar som kommer att medverka i "The Expendables 4", om nu projektet får grönt ljus av studion.
 
 

Just when you thought it was safe to go outside…They’re coming back!

Ett inlägg delat av Sly Stallone (@officialslystallone)

 
Vem är pepp på mer stenhård action med Stallone och grabbarna?
| 14 januari 2018 12:00 |