Film

Skribent

Tobias Andersson

3 juni 2023 | 17:01

”Beyond the Spider-Verse” avslutar Miles Morales story – då släpps den

Nästa kapitel i Miles Morales animerade Spider-Man-äventyr svingar sig in på bio nästa år.
”Spider-Man: Across the Spider-Verse” har precis klättrat sig in på biograferna. Den emotsedda uppföljaren till ”Spider Man: Into the Spider-Verse” har gått hem hos så väl kritiker som Marvel-fans. Filmen var lysande och här på MovieZine belönade vi den med det höga betyget 4/5.
 
Men när kommer Miles Morales och hans vänner tillbaka för nästa animerade äventyr?
 
Utan att spoila något så är det med stor garanti just den frågan du vill ha svar på efter att ha sett ”Spider-Man: Across the Spider-Verse”. Sedan tidigare är det nämligen bekräftat att det ska bli en trilogi och att en till film är på gång för superhjälten från Brooklyn.
 
Vad vi hittills vet är att den tredje och avslutande delen får titeln ”Spider-Man: Beyond the Spider-Verse”. Men tyvärr får vi hålla ut rätt länge då det nästan är ett helt år kvar innan uppföljaren släpps. Det preliminära premiärdatumet är den 29 mars 2024.
 
Inte mycket är bekräftat kring "Beyond the Spider-Verse". Men det känns som en självklarhet att Gwen Stacy och övriga hjältevänner kommer att dyka upp.
 
Även om nästa del blir den avslutande så är det nog knappast det sista vi ser av Morales. Hans animerade äventyr har verkligen gått hem hos Marvel-fantasterna i alla åldrar, och Sony lovar nu att en otecknad film om honom ska bli av.
 
Har du hunnit se ”Across the Spider-Verse” och vad tyckte du om den?
| 3 juni 2023 17:01 |