Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 juni 2017 | 22:05

”Spider-Man: Homecoming” blir början på en ny trilogi

Tom Holland avslöjar att Marvel har stora planer för sin yngste hjälte.
Det här överraskar nog ingen, men Marvel och Sony har stora planer för Peter Parker efter sommarens solodebut i ”Spider-Man: Homecoming”. Skådespelaren Tom Holland har just avslöjat att det redan spånas idéer för en del 2 och 3.

- Vi pratar om hans så kallade ”character arc”. Det finns mycket utrymme för Peter Parker, och speciellt Spider-Man, att utvecklas i de två kommande filmerna. Han är inte en färdig produkt i slutet av ”Spider-Man: Homecoming” och jag ser fram emot att utforska hur han kan växa och gå igenom puberteten. Ja, det blir ett par spännande filmer, säger han till franska AlloCiné.

Har vi inte hört den förut? Sony är trots allt ganska duktiga på att lova Spider-Man-filmer till höger och vänster, och sedan dra ut pluggen så fort något inte nått upp till de höga förväntningarna. Det blev som bekant aldrig någon ”Spider-Man 4” med Tobey Maguire, och vi hörde också liknande löften om en trilogi med Andrew Garfield innan första ”The Amazing Spider-Man” gick upp på bio.

Nu har dock Sony gått ihop med Marvel för att låta Spider-Man leka i Avengers värld, och Marvel har förhoppningsvis lite bättre koll på läget. Hittills har både Iron Man, Thor och Captain America fått sina egna, mycket framgångsrika trilogier, och en ”Guardians of the Galaxy vol. 3” känns som ett säkert kort. Vi håller tummarna för att Tom Holland får sin trilogi, och att biopubliken fortfarande är nyfikna på karaktären efter så många reboots och uppföljare.

”Spider-Man: Homecoming” kommer på bio 5 juli. Hur är era förväntningar på filmen? Kommentera nedan.
| 13 juni 2017 22:05 |