Spel

Skribent

Lina Svensson

10 juni 2019 | 08:00

Spelet "Ghostwire Tokyo" utannonserat med en brutalt snygg trailer

Ondskan härjar på Tokys gator. Det är upp till dig att rädda befolkningen, innan det är för sent. Under nattens presskonferens på E3 utannonserades ett helt nytt spel från studion bakom skräckpelen "The Evil Within", och det ser riktigt bra ut.
När Shinji Mikami välkomnades in på scenen under Bethesdas presskonferens på E3 var det många som trodde att “The Evil Within 3” skulle utannonseras. Men det visade sig att studion Tango Gameworks istället valde att visa upp ett helt nytt spel, vid namn “Ghostwire Tokyo". Ett spel som likt Shinji Mikamis tidigare projekt andas skräck och olustkänsla, även om det inte riktigt går att avgöra vad för typ av spel “Ghostwire Tokyo” är, riktigt ännu.  
 
Det vi fick veta genom trailern och presentationen av spelet under presskonferensen är att mystiska försvinnanden har drabbat Tokyo och vad det verkar som, är det mörka krafter som ligger bakom detta. Och att det är upp till dig som spelare att förgöra denna ondska, innan det är för sent. 
 
Man ska inte hurra högt för ett spel alltför tidigt, men efter att ha sett denna brutalt snygga trailer, känns detta spel lovande.  Vi får bara hoppas att den känslan kvarstår när vi väl får veta mer om “Ghostwire Tokyo”.  
 
| 10 juni 2019 08:00 |