SPONSRAT

Skribent

Annons

11 maj 2021 | 20:00

Spara 500 spänn på Bose QuietComfort Earbuds!

Är du trött på dina gamla hörlurar och i behov av något nytt och fräscht? Se hit, just nu kan du köpa Bose QuietComfort Earbuds till kampanjpris hos Webhallen.
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Om du inte vill att något ska komma emellan dig och din musik eller tv-serie så är Bose QuietComfort Earbuds något för dig. De omtyckta earbudsen har fått toppbetyg av recensenterna och utlovar riktigt bra ljud, 11 nivåer av brusreducering och en snygg design och passform.
 
Bose QuietComfort Earbuds är designade för alla tillfällen och funkar därmed lika bra hemma i soffan som i ett regnigt löpspår (japp, de står emot regn och rusk!).
 
 
Genom enkla touch-kontroller kan du svara på samtal, byta låt eller kolla av batteritiden, som har en livslängd på upp till sex timmar per laddning. Men det viktigaste är så klart ljudet, och med en särskilt framtagen ljudteknik får du ett jämnt och balanserat, verklighetstroget ljud som automatiskt boostar de låga och höga tonerna. Oavsett om det är en djup bas eller skönsång du vill höra så levererar de här earbudsen ett "superbt ljud", enligt ljudentusiasterna på What Hifi.

Bose QuietComfort Earbuds finns tillgängliga i vitt eller svart och kostar just nu 2 490 kronor hos Webhallen.
 
 
Webhallen har just nu stor lagerrensning även av andra teknikprodukter. Klicka dig vidare för att välja och vraka bland tv-apparater, laptops, hörlurar och tv-spel!
 

Lagerrensning - se allt ur Webhallens rea här

| 11 maj 2021 20:00 |