Skribent

Annons

14 maj 2021 | 16:30

Spara 3000 kr på Samsungs maffiga 65" QLED-TV!

Visst, sommaren står för dörren men vad är planen när vädret inte blir vad du hoppats på? Passa på att uppgradera till Samsungs lyxiga 65-tums 4K QLED-tv som bjuder på en bild så läcker att du kommer att dansa regndansen för att få stanna inne hela sommaren!
MovieZine tipsar om prisvärda erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller köplänkar.
 
Hos HiFi Klubben hittar du just nu Samsungs feature-packade QE65Q9OT, som utlovar full bakgrundsbelysning 4K/UHD-QLED med knivskarp kontrast och färgåtergivning.
 
Med Samsungs unika QLED-teknik poppar bilden ut ur rutan på ett sätt inga OLED-teves kan matcha och tack vare bildens detaljrikedom och lyster har teven belönats med högsta betyg av teknikexperterna på What Hifi.
 
 
Men denna QLED ser inte bara bra ut – den drivs också av Samsungs egenutvecklade Tizen-system som snabbt och smidigt låter dig välja och vraka mellan ett stort utbud av appar som Netflix, Youtube och Disney+.
 
Som inte det vore nog har teven Samsungs senaste och bästa version av Game Mode, vilket innebär att du kan koppla in spelkonsolen eller datorn till teven och blixtsnabbt få en optimerad bild som erbjuder toklåga responstider och de bästa inställningarna för dina spel.
 
 
▸ Spara 3 000 kronor på Samsung QE65Q9OT genom att köpa den till kampanjpriset 14 990 kronor på HiFi Klubben idag!
 
| 14 maj 2021 16:30 |