Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

8 januari 2015 | 16:00

Spana in nya "The Walking Dead"-postern

Vad kan den ge för ledtrådar till den resterande säsong 5?
AMC har släppt en ny poster för den andra delen av femte säsongen av zombiedramat som fick en sådan chockartad avslutning där innan jul. 

Postern visar Rick (Andrew Lincoln) i förgrunden med Daryl (Norman Reedus) som närmaste man medan de andra överlevarna går med ryggen mot dem. På marken framför Rick ligger kartan Morgan (Lennie James) sågs läsa i sista avsnittet före juluppehållet, med orden Abraham (Michael Cudlitz) skrev: "Den nya världen kommer behöva Rick Grimes."

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Här är den officiella upptakten till de kommande avsnitten: 

"Efter de tragiska händelserna i mittsäsongsfinalen - och efter att de förlorat hoppet om ett möjligt botemedel i Washington - befinner sig Rick Grimes och hans gäng på vägarna igen. De lever för dagen och försöker desperat hitta något nytt att sätta sitt hopp till. Men utan riktning och trygghet börjar några i gruppen närma sig sammanbrottets rand, medan andra drar sig inåt och blir kyliga åskådare till det de har runt sig. Fastän de fortfarande andas börjar linjen mellan Ricks grupp och döden bli suddig. Finns det något som kan få dem att känna sig levande igen?"

Muntert värre.

"The Walking Dead" fortsätter den 8 februari i USA, i Sverige återupptas säsongen söndagen den 15 februari i Kanal 9, kl. 22.00.
| 8 januari 2015 16:00 |