Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 juli 2018 | 23:00

"Sons of Anarchy"-spinoffen har hittat ett svenskt hem och premiärdag

Det står nu klart att vi svenskar kommer kunna följa den efterlängtade spinoffserien "Mayans M.C.", redan dagen efter den amerikanska premiären.
"Sons of Anarchy" är utan tvekan en av kvalitetskanalen FX:s populäraste tv-serier någonsin. När det kort efter originalseriens slut sedan blev klart att det skulle komma en spinoffserie, blev fansen givetvis väldigt peppade på att få ta del av fortsättningen av sin knutte-serie. 
 
Spola fram några år och vi har fortfarande inte sett röken av någon spinoff-serie ännu. Men nu börjar det i alla fall att dra ihop sig, en gång för alla. HBO Nordic meddelade nämligen tidigare under dagen att de har köpt in de svenska rättigheterna - och planerar att visa "Mayans M.C." här i Sverige redan dagen efter den svenska premiären.
 
HBO Nordic passade även på att ge oss en kort sammanfattning av vad vi har att förvänta oss av den kommande spinoffen.
 
"Serien utspelar sig i en tid efter Jax Teller. Ezekiel “EZ” Reyes (JD Pardo) har just kommit ut ur fängelset och är nykomling i Mayans Motorcycle Club vid gränsen mellan Kalifornien och Mexiko. EZ måste nu skapa sig en ny identitet i en stad där han en gång var en guldgosse med den amerikanska drömmen inom räckhåll."
 
 
"Mayans M.C." får svensk premiär hos HBO Nordic, den 5 september.
 
Kommer du att ge "Sons of Anarchy"-spinoffen en chans i höst? Kommentera gärna nedan!
| 9 juli 2018 23:00 |