Skribent

Alexander Kardelo

27 augusti 2022 | 09:30

Sommarrekord på MovieZine.se!

4,5 miljoner besök under sommaren gör oss lika glada som Tom Cruise.
MovieZine.se fortsätter att öka i snabb takt. Vi kan nu stolt meddela att sommaren blev vår bästa någonsin sett till trafikmängden på sajten!
 
Under perioden 1 juni - 22 augusti fick MovieZine totalt 4,5 miljoner besök. Det är en ökning med 43 procent jämfört med samma period 2021.
 
Soligt väder och semestertider brukar innebära ett läsartapp för de flesta sajter. Det märktes dock knappt på MovieZine, där film- och tv-älskare var nyfikna på allt från "Stranger Things" och "The Sandman" till "Top Gun: Maverick" och "Göta Kanal 4". Några av våra mest lästa nyheter handlade om Stallones bråk med Dolph Lundgren och den kommande storsatsningen "Maktens ringar".
 
Under sommaren uppmärksammade flera stora svenska medier MovieZines planer på att erbjuda filmrecensioner till lokalpressen när TT drar ned på sin filmbevakning efter nyår.
 
I höst satsar vi återigen på att rapportera från Venedig och Toronto, två av världens största filmfestivaler. Vi bevakar tv-serier som "Andor", "Maktens ringar" och "House of the Dragon" med flera exklusiva intervjuer. Och vi kommer återigen att besöka Comic Con Stockholm där våra skribenter deltar i spännande paneler - mer om det inom kort.
| 27 augusti 2022 09:30 |