Film

Skribent

Användare borttagen

31 maj 2019 | 11:00

"Snövit" blir Disneys nästa remake

"The Amazing Spider-Man"-regissören Marc Webb är studions förstahandsval för spelfilmsversionen av den klassiska berättelsen.
"Dumbo", "Aladdin" och "Lejonkungen" härnäst. Disney har verkligen visat en rad olika spelfilmsversioner av deras klassiska animeringar. Nu är det dags för nästa titel att adapteras, och denna gång kretsar det kring en ung flicka och hennes sju dvärgar. 
 
Variety rapporterar att Disneys planer att filmatisera den klassiska "Snövit" är i full gång, där Marc Webb är förstahandsvalet för att regissera.
 
Erin Cressida Wilson ("The Girl on the Train) står för manuset, och planen är att expandera både historien och musiken från den animerade filmen. Benj Pasek och Justin Paul, duon bakom musiken för "La La Land" och "The Greatest Showman", skapar den nya musiken för denna spelfilmsversion. 
 
 
Vi har tidigare sett olika adaptioner av den klassiska folksagan från olika studior, bland annat "Spegel, spegel" och den lite mörkare "Snow White and the Huntsman". Men räkna med många nostalgiska ögonblick i denna version. 
 
Vad tror du om Disneys remake av "Snövit"? Tror du Marc Webb är ett bra val för denna filmatisering? Kommentera nedan!
| 31 maj 2019 11:00 |